Skip to main content

Rapport fra EADV-kongressen 2023

Bestyrelsesmedlemmerne i Atopisk Eksem Forening Emil Daae og Bettina Jæger Andersen fortæller om deres oplevelser på årets EADV-kongres sammen med formanden for Atopisk Eksem Forening Anne Vastrup.

Hudsagens konference på Christiansborg

Stigmatisering af danskere med hudsygdomme var et hovedtema på en konference arrangeret af HudSagen på Christiansborg. Dagen bød bl.a. på en infight mellem Venstres ordfører Martin Geertsen og Anne Holm Hansen, direktør i Astma-Allergi Danmark. 

NCDV 2022 - Hudsygdom og kløe

Overlæge ved Hud- og allergiafdelingen på Herlev og Gentofte Hospital, Jesper Elberling, fortæller om sammenhængen mellem  hudsygdomme og kløe

NCDV 2022 - Atopisk eksem og mikrobiomet

Læge og ph.d. ved Dermatologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital, Caroline Meyer Olesen, fortæller om hvordan hudens mikrobiom og atopisk eksem hænger sammen hos små børn.

NCDV 2022 - Atopisk eksem og fugtighedscremer

Professor ved Københavns Universitet, overlæge ved Dermatologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital, Tove Agner, fortæller om en debat på NCDV om effekten og evidensen for brug af fugtighedscremer.

NCDV 2022 - Sex og hudlidelser

Sygeplejerske på Klinik for Hudsygdomme, Viborg, Hanne Faarup fortæller om seksuelle og andre psykosociale problemer ved hudsygdomme.

NCDV 2022 Psoriasis og komorbiditet

Professor ved Dermatologisk Afdeling på Aarhus Universitet, Lars Iversen, fortæller om udviklingen i forståelsen og behandlingen af psoriasis.