Skip to main content

Konference om CAR-T

Kalder nye innovative behandlingsregimer på nationale løsninger? Spænder Danmark ben for sig selv, når det gælder om at få innovative behandlinger hurtigt frem til patienterne? Danmark er blandt de lande, som er længst bagud, uagtet at der ikke er mange læger herhjemme, som er uenige i at CAR-T tegner meget lovende.

Mogens blev opereret for lungekræft

Mogens Broch har lungekræft og blev opereret siden. Han har bl.a. fået det såkaldte adjuverende behandling - altså medicinsk behandling, som lægerne nogle gange vælger at give for at forebygge, at kræften udvikler sig eller vender tilbage. Her fortæller Mogens om, hvordan det er for ham og familien at blive ramt af kræft - og hvordan han har valgt at tage imod den behandling lægerne foreslår.

Harry de Koning om Nelson-studiet

Den hollandske professor Harry de Koning udlægger Nelson-studiet, der helt klart understreger værdien af lungekræftscreening. Uddrag fra konferencen Lungekræftscreening - Er Danmark parat? i oktober 2020.

Seks år med lungekræft

Interview med lungekræftpatient Annette Simonsen, der i seks år har levet med op- og nedture efter at have fået konstateret lungekræft.

Sådan er livet med lungekræft

Man er et friskt og rørigt menneske den ene uge - og pludselig er man rigtig syg og stiller sig spørgsmålet 'klarer jeg den her'. Det er en stor omvæltning og det kan være svært at acceptere, fortæller Lisbeth Søbæk Hansen, formand for Lungekræftforeningen.